Wenger waarschuwt spelers voor grote uittocht

30 maart 2013, 14:54

Arsenal kent tot nu toe opnieuw een teleurstellend seizoen. De Londense ploeg staat vijfde in de Premier League en werd vroegtijdig uitgeschakeld in zowel de Champions League als de FA Cup. Trainer Arsene Wenger is van plan komende zomer de nodige wijzigingen door te voeren in zijn selectie en waarschuwt zijn spelers alvast.

"We leveren vijf spelers aan het nationale elftal van Engeland en hebben 22 internationals in de selectie rondlopen, maar we moeten goed analyseren of zij wel goed genoeg zijn voor Arsenal. Het is belangrijk dat we het seizoen goed eindigen en goed voetbal spelen. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen wie er moeten vertrekken en welke spelers er gekocht moeten worden."

De Franse oefenmeester is tevreden dat de selectie van de Gunners aan heeft getoond over veerkracht te beschikken na de uitschakeling in beide bekertoernooien. "Ze zijn door een moeilijke periode gegaan en hebben daar goed op gereageerd. De spelers hebben laten zien dat ze mentaal sterker zijn geworden. We hebben enkele dips gehad dit seizoen, maar de houding van het team is altijd goed geweest en wanneer iedereen fit is staat er een goed elftal. Het is belangrijk om te bepalen waarin we nog beter moeten worden."

Arsenal staat vier punten achter op nummer vier Tottenham Hotspur, maar heeft nog een wedstrijd tegoed. Zaterdag neemt de ploeg het op tegen Reading.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen