Boerrigter keert terug in basisformatie Ajax

31 maart 2013, 15:28   Bijgewerkt: 31 maart 2013, 15:52

Derk Boerrigter krijgt tegen NEC weer een kans bij Ajax. De vleugelaanvaller vormt in de ArenA een voorhoede met Kolbeinn Sigthórsson en Viktor Fischer. Lasse Schöne, de afgelopen duels de rechtsbuiten van Ajax, zakt hierdoor een linie terug.

Schöne staat met Christian Eriksen en Siem de Jong op het middenveld. Christian Poulsen is niet van de partij, hij kampt met een lichte blessure. Ryan Babel is na een blessureperiode terug bij de wedstrijdselectie, maar begint op de reservebank.

De wedstrijd tussen Ajax en NEC begint zondag om 16.30 uur. Bij winst vergroot Ajax zijn voorsprong op concurrenten PSV en Feyenoord, die dit weekend al punten lieten liggen tegen respectievelijk Roda JC Kerkrade (2-2) en SC Heerenveen (2-0).

Bij NEC kiest coach Alex Pastoor voor een defensieve variant. Marcel Stutter speelt op het middenveld in plaats van de meer aanvallend ingestelde Erik Falkenburg. Rechts achterin speelt Nathaniel Will, Daan Bovenberg moet na een blessureperiode op de bank plaatsnemen. In de spits speelt Melvin Platje, Ruud Boymans is geblesseerd.

Opstellingen

Ajax: Vermeer; Blind, Alderweireld, Moisander, Van Rhijn; Schöne, De Jong, Eriksen; Boerrigter, Sigthórsson, Fischer

NEC: Babos; Will, Cmovs, Van Eijden, Conboy; Palsson, Stutter, Koolwijk, Van der Velden; Platje, Rieks

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen