Verbeek: "We moeten het blijven laten zien"

31 maart 2013, 17:25

AZ heeft eindelijk weer eens gewonnen. Heracles Almelo werd met 1-2 verslagen, maar gemakkelijk ging het niet. Thomas Lam kreeg rood te zien van scheidsrechter Pol van Boekel, waardoor AZ lang met tien man moest spelen.

Coach Gertjan Verbeek was zichtbaar opgelucht na het eindsignaal. Heracles kwam nog dicht bij de gelijkmaker. “De allerlaatste bal was in blessuretijd en volgens mij was het zelfs al tijd”, vertelde Verbeek aan Eredivisie Live. “Die had er zo in kunnen gaan, maar dat gebeurde gelukkig niet.”

Over de rode kaart van Lam was Verbeek duidelijk. “Negen van de tien keer krijg je hier geel, maar nu krijgt Thomas rood. Voor ons helpt de scheidsrechter daarmee de wedstrijd om zeep. Als de scheidsrechter zo van de regels is had hij Koenders van Heracles ook rood moeten geven toen hij Altidore neerhaalde.”

“Het team heeft op karakter gewonnen en het is een tijd terug dat we gewonnen hebben. We zitten op dit moment in de onderste regionen en het enige dat helpt is winnen. Dit is een stap in de goede richting, maar volgende week moeten we het weer laten zien en de week daarna weer”, aldus Verbeek.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen