Heynckes: "Met Oude Dame naar bed gegaan"

1 april 2013, 18:34   Bijgewerkt: 1 april 2013, 20:56

Een dag na de galavoorstelling tegen Hamburger SV (9-2 winst) zijn bij Bayern München de vizieren alweer gericht op de volgende wedstrijd. En dat is niet de minste. Dinsdag wacht in de Champions League namelijk Serie A-koploper Juventus. Trainer Jupp Heynckes verwacht dan ook een lastigere wedstrijd.

"Dit is de Champions League en niet de Bundesliga", aldus Heynckes op de officiële website van zijn club. "We spelen tegen een ploeg die tot de absolute top van Europa behoort en de laatste twee jaar heerst in het Italiaanse voetbal. Het wordt waanzinnig intensief, met een waanzinnig tempo, met duels en agressie. Alles zal erin zitten wat bij een topwedstrijd hoort."

De Duitse oefenmeester heeft zich dan ook goed voorbereid voor het kwartfinaleduel. "Ik ben 's avonds met De Oude Dame naar bed gegaan en er 's ochtends mee opgestaan, omdat ik perfect geïnformeerd wilde zijn", aldus Heynckes met een knipoog.

De kans is groot dat Arjen Robben dinsdag opnieuw een basisplaats krijgt bij de Duitse koploper. De Nederlander werd zaterdag opgesteld ten faveure van Franck Ribery en was tweemaal trefzeker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen