Cruijff: "Verlies van Feyenoord niet verrassend"

Ger
2 april 2013, 10:10

Johan Cruijff had de nederlaag van Feyenoord bij SC Heerenveen al zien aankomen. Volgens de oud-topvoetballer breekt het drukke programma de jonge Kuipbewoners in de slotfase van de competitie op.

"Eerlijk gezegd heeft het verlies van Feyenoord me niet echt verrast. De club is hofleverancier van het Nederlands elftal geworden en dat op zich is een groot compliment waard. Alleen krijgen de jonge spelers daardoor met hetzelfde probleem te maken, waar eerder Twente, PSV en vooral Ajax tegen aanliepen: het spelen van twee wedstrijden in de week", zegt Cruijff in zijn column in De Telegraaf.

"Maandenlang was Feyenoord in het voordeel. Terwijl de concurrentie na wedstrijden in de Europa League en Champions League punten in de competitie verspeelde, hadden de Rotterdammers zo een voordeel. Alleen veranderde dat toen er steeds meer spelers voor het Nederlands elftal werden geselecteerd. Iedereen had het de afgelopen week wel over de schorsing van Pellè, maar ik was vooral benieuwd hoe de Rotterdamse internationals zich met twee interlands in de benen zouden houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen