Malaga houdt stand tegen sterker Dortmund

3 april 2013, 22:40   Bijgewerkt: 3 april 2013, 23:23

De dubbele confrontatie tussen Malaga CF en Borussia Dortmund ligt nog helemaal open. De heenwedstrijd in Spanje eindigde woensdag in 0-0, waardoor beide teams nog hoop mogen koesteren op een plek in de halve finale. Met het 0-0 gelijkspel zal vooral Dortmund, dat de beste kansen creëerde, niet tevreden zijn.

In het eerste deel al hadden de Duitsers, die in de groepsfase twee keer wonnen van Ajax, het verschil kunnen maken. Zo verscheen Mario Götze twee keer vrij voor het doel, maar beide malen zag de aanvallende middenvelder Willy Caballero redden. De Argentijnse routinier (31) greep vervolgens eveneens goed in bij een schot van Marco Reus. Ook bij een inzet van Sebastian Kehl stond Caballero op de goede plaats.

Vooral Dortmund ging na de hervatting door met het missen van kansen. Götze bood een vrije kans aan Robert Lewandowski, maar tegen zijn gewoonte in raakte de Poolse 'killer' de bal niet goed. Even later brak Götze door op rechts, maar schoot voor het doel langs. Zo kon het niet anders of het duel zou in 0-0 eindigen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen