Kwakman: "Goed moment voor Van de Looi"

Ger
4 april 2013, 18:26   Bijgewerkt: 4 april 2013, 21:51

Met de aanstelling van hoofdtrainer Erwin van de Looi en assistent Dick Lukkien krijgen de spelers van FC Groningen volgend seizoen alsnog hun zin. Aanvoerder Kees Kwakman stelt dat de selectie vol lof is over de coaches, die al geruime tijd deel uitmaken van de technische staf. Van de Looi zal vanaf komende zomer Robert Maaskant opvolgen als trainer van de noorderlingen.

Van de Looi

Van de Looi

"We hebben bovendien allemaal gezien hoe Dick de afgelopen maanden uitstekende prestaties boekte met het tweede elftal. De spelers lopen echt met hem weg. Iedereen is onder de indruk van deze twee trainers. We zijn heel blij met deze aanstellingen", aldus de verdediger. "Voor de club is dit financieel gezien ook een gunstige ontwikkeling. Dit is een stuk goedkoper dan een ervaren trainer halen."

Van de Looi Lukkien

Van de Looi Lukkien

Dat de huidige én de toekomstige hoofdtrainer de komende zes wedstrijden naast elkaar op de Groningse bank zullen zitten, ziet Kwakman niet als een probleem. "Daar  gaan ze professioneel mee om. Sterker nog, er worden juist grapjes over gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen