Mendes da Silva: "Kan mee in top van Eredivisie"

5 april 2013, 08:50

Hij speelde zeven interlands en stond ooit te boek als een groot talent, maar inmiddels zit David Mendes da Silva al een aantal maanden zonder club. De 30-jarige middenvelder, die zijn conditie op peil houdt bij NAC Breda, is er echter van overtuigd dat hij nog van grote waarde kan zijn voor clubs uit de top van de Eredivisie.

Volgens Mendes da Silva hebben diverse clubs uit binnen- en buitenland inmiddels aangeklopt bij zijn zaakwaarnemer. De oud-speler van Sparta, AZ, NAC Breda en recentelijk het Oostenrijkse Red Bull Salzburg mikt in Nederland niet op de subtop of middenmoot, maar de absolute top. "Ik ga voor minimaal de top in Nederland", zegt hij in dagblad Sp!ts. Op de vraag of hij mee kan met de clubs die momenteel voor de titel strijden, is Mendes duidelijk. "Tuurlijk. Daar móet ik voetballen. De vraag is of ze me een kans geven. Ik weet van mezelf dat ik daar van grote waarde kan zijn."

Mendes da Silva gaat komende zomer bekijken wat voor hem het beste is. "In de zomerstop ga ik alle opties bekijken en bespreken. Ik hoop dat ik samen met mijn manager en familie een goede beslissing kan nemen", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen