Willem II-keeper: "Hopen dat PSV ons onderschat"

5 april 2013, 15:45

Onderaan staan in de Eredivisie en dan een titelkandidaat als PSV op bezoek krijgen; er zijn betere scenario's denkbaar. Willem II heeft de punten keihard nodig en moet dus eigenlijk winnen van de titelkandidaat. Dat kan, denkt keeper David Meul.

"Stunten tegen PSV is niet makkelijk, maar ook niet onmogelijk", zegt de doelman op de officiële website van de ploeg uit Tilburg. "We hopen dat PSV ons een beetje onderschat. Wij zijn niet bezig met de onrust die in het Eindhovense kamp speelt, maar onze focus richt zich vooral op onze eigen kracht. We moeten zo lang mogelijk de nul houden en met de steun van het publiek, zit er dan wellicht een verrassing in."

Dat Willem II wel degelijk kans heeft tegen PSV bleek eerder dit seizoen, toen het in Eindhoven met 0-2 voor kwam. De Tilburgers verloren toen nipt met 3-2. "We hebben nog wat recht te zetten tegen PSV", zegt Meul dan ook. "Uit kwamen we spectaculair op een 0-2 voorsprong. Na de 2-2 ging het Eindhovens publiek er weer in geloven en ging verbaal massaal achter de club staan. Die druk die voel je als tegenstander."

"De steun van onze supporters is dit seizoen ook steeds zeer goed geweest. Die steun kunnen we tegen PSV extra gebruiken. Ik hoop dat onze fans die verbale ondersteuning van toen dik gaan overtreffen en dat het ons extra vleugels zal geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen