Pellè weer reddende engel voor Feyenoord

5 april 2013, 21:51   Bijgewerkt: 5 april 2013, 21:57

Het spel was niet goed en de beste kansen waren lange tijd zelfs voor de bezoekers, maar Feyenoord heeft er weer drie punten bij. Een week na de nederlaag bij SC Heerenveen bleek een laat doelpunt van Graziano Pellè voldoende om in de Kuip de volle winst te pakken tegen VVV Venlo (1-0). Door die zege stijgt Feyenoord naar de tweede plaats in de Eredivisie, één punt achter koploper Ajax.

Wat Feyenoord in deze cruciale fase van de titelstrijd wat op lijkt te breken, is het gebrek aan mogelijkheden in de selectie. Eigenlijk voor het eerst dit seizoen moet het belangrijke spelers door schorsingen en blessures missen en blijkt een slok op een borrel te schelen. Vorige week tegen SC Heerenveen was Feyenoord geen schim van zichzelf omdat het topscorer Graziano Pellè miste en tegen VVV Venlo bleek de absentie van twee van de drie vaste middenvelders te veel van het goede.

Pas na dat uur leek Feyenoord zich te realiseren wat er op het spel stond. Want het ging tegen VVV Venlo niet alleen om de drie punten, maar vooral ook om de titel. Alleen bij winst zou Feyenoord mogen blijven hopen op een gang naar de Coolsingel, bij ieder ander resultaat zou het afgelopen zijn.

Feyenoord doet nog mee en kan zich opmaken voor de volgende horde in de titelstrijd, volgende week uit bij RKC Waalwijk. Dan is Clasie er in ieder geval weer bij en Immers, die herstellende is van een enkelblessure, mogelijk ook weer. Misschien geeft dat de Rotterdammers weer het volgende zetje in de juiste richting.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen