Sociedad en Deportivo slaan belangrijke slag

6 april 2013, 21:53   Bijgewerkt: 6 april 2013, 22:37

Malaga CF reist met een kater in de benen af naar Duitsland voor de return tegen Borussia Dortmund in de kwartfinale van de Champions League, komende dinsdag (0-0). De Andalusiërs verloren zaterdag met 4-2 bij Real Sociedad.

Binnen 32 minuten stond Malaga al met 3-0 achter. Carlos Vela, Alberto De la Bella en Antoine Griezmann lieten het Baskische publiek juichen. Pedro Morales en Roque Santa Cruz deden daarna nog wel iets terug voor Malaga, maar spannend werd het nooit. Want Inigo Martinez zorgde tussendoor voor de 4-1.

Real Sociedad verstevigt door de overwinning de vierde plaats in de Spaanse competitie. Het heeft nu vier punten voorsprong op Malaga, dat vijfde staat.

In de kelder van La Liga boekte Deportivo la Coruna een cruciale thuiszege op Real Zaragoza. Een eigen goal van Abraham Minero, tien minuten na de pauze, bleek beslissend: 3-2. Deportivo draagt door de winst de rode lantaarn over aan Real Mallorca, dat later vanavond nog bij FC Barcelona op bezoek gaat. De kustbewoners staan weliswaar nog onder de rode streep, maar het verschil met nummer zeventien Real Zaragoza, waar Glenn Loovens een basisplek had, is nog maar één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen