Anderlecht morst weer, schokeffect bij Cercle

6 april 2013, 22:04   Bijgewerkt: 7 april 2013, 00:12

Coach John van den Brom wacht met Anderlecht nog op de eerste driepunter in de play-offs van de Belgische Pro League. Na de nederlaag van afgelopen maandag tegen Racing Genk eindigde het uitduel met Standard Luik zaterdag in 0-0.

Standard- Anderlecht was niet alleen doelpuntloos, maar ook spektakelloos. Kansen vielen er nauwelijks te noteren op Sclessin. Door dit resultaat kan Zulte-Waregem zondag de koppositie grijpen. Het bezoekt dan Racing Genk. Bij Anderlecht hadden Bram Nuytinck en Demy de Zeeuw overigens een basisplek.

Het ontslag van coach Foeke Booy leidde tot een schokeffect bij Cercle Brugge. Met Lorenzo Staelens op de bank werd thuis met 1-0 gewonnen van Beerschot, door een vroeg doelpunt van William. Hierdoor verkleint Cercle de achterstand op Beerschot in de degradatiepoule, play-off III, tot drie punten. Er zijn nog drie duels te spelen.

Booy werd eerder deze week ontslagen bij Cercle vanwege de tegenvallende resultaten. Het bereiken van de bekerfinale kon hem niet in het zadel houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen