Debutant Van Zeelst maakt indruk bij Willem II

7 april 2013, 13:19

Willem II-speler Simon van Zeelst maakte zaterdag zijn debuut voor de Tilburgers. In de wedstrijd tegen PSV (3-1 verlies) kreeg hij de taak Ola Toivonen uit de wedstrijd te houden. Dat lukte - gezien de reactie van de Zweed na afloop van de wedstrijd - aardig.

Tegenover Eredivisie Live liet Toivonen weten het knap lastig te hebben gehad met de debutant, die hij met een lach omschreef als een "irritante gast". "Ik ben nog niet 100 procent, daarom had ik ook een beetje problemen met die jongen waar ik tegen speelde. Ik had geen idee wie hij was, maar hij deed het goed. Hij liep overal met me mee, was sterk en speelde goed."

Ook de 19-jarige Van Zeelst zelf was tevreden met zijn optreden. "Ik ben een verdedigende middenvelder en kreeg al direct de gelegenheid om mijn zelfvertrouwen op te vijzelen toen ik in de beginfase van de wedstrijd meteen twee stevige duels van Toivonen op het middenveld won. Daarna ging het ook lekker."

Toen Willem II in de tweede helft op gelijke hoogte kwam, durfde Van Zeelst zelfs aan de overwinning te denken. "Maar zover kwam het niet." Door treffers van Toivonen en Strootman trok PSV de overwinning over de streep. De nieuweling stond toen al niet meer in het veld. "Ik was fysiek kapot en had last van een lichte rugblessure."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen