FC Groningen haalt Groninger als coach binnen

9 april 2013, 17:25

FC Groningen heeft voor komend seizoen een assistent-coach gevonden die, in ieder geval qua naam, perfect bij de club past. Marcel Groninger treedt komende zomer toe tot de technische staf, die onder leiding komt te staan van Erwin van de Looi.

"De wens van Erwin van de Looi, onze nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen, was een extra assistent op het veld te hebben om in trainingen de maximale aandacht te kunnen geven aan alle spelers", zegt manager technische zaken Henk Veldmate op de site van zijn club. "Wij denken dat Groninger met zijn kwaliteiten een uitstekende aanvulling vormt op het reeds aangestelde koppel Van de Looi en Dick Lukkien."

Naast assistent-trainer bij FC Groningen, is de 42-jarige Groninger komend seizoen ook hoofdtrainer van topklasser HHC Hardenberg. Dat bijt elkaar niet, stelt voorzitter Louis Breukelman van de amateurclub. "Er zijn goede werkafspraken gemaakt. Wij zien voor Marcel een mooie kans om zich ook bij een betaald voetbalorganisatie te blijven ontwikkelen als trainer. Daar hebben wij als club alleen maar profijt van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen