Roque Santa Cruz: "Dortmund had geluk"

10 april 2013, 00:00   Bijgewerkt: 9 april 2013, 23:50

"Borussia Dortmund heeft geluk gehad", die bittere conclusie trok Roque Santa Cruz voor de camera van Canal+, nadat de Paraguayaan met Malaga CF op bizarre wijze was uitgeschakeld door de Duitse club in de Champions League.

Malaga leek zich te gaan plaatsen voor de halve finale van het miljoenenbal. Na het 0-0 gelijkspel in eigen huis kwamen de Andalusiërs dinsdag in Duitsland in de 82ste minuut met 1-2 voor. In blessuretijd zette Dortmund het echter nog recht: 3-2.

"Dortmund heeft ontzettend veel geluk gehad. Hun derde doelpunt was buitenspel", ging de mopperende Santa Cruz verder. Hij leek alweer vergeten dat de 1-2 van Malaga óók een buitenspeldoelpunt was. "Dit verpest alles voor ons. We waren vier minuten verwijderd van de halve finale van de Champions League..."

Dortmund-verdediger Neven Subotic kon de ontknoping maar amper geloven. "Tot dusver is ons Champions League-verhaal een Hollywood-film. Hopelijk krijgt het ook een Hollywood-einde. Ik kan dit echt niet geloven. Dit is het meest bizarre moment in mijn loopbaan. Het was een speciale avond voor de ploeg en onze supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen