FC Emmen aast op vier spelers failliet Veendam

12 april 2013, 09:22

FC Emmen gaat proberen een klein deel van de selectie van SC Veendam over te nemen. Coach Joop Gall heeft belangstelling in vier spelers van de ter ziele gegane club, geeft hij toe tegenover RTV Drenthe. Eén van hen is Sander Rozema.

In de 25-jarige Rozema ziet Gall een waardevolle defensieve kracht, zegt de coach. "Hij is een verdediger die naar mijn mening onderkend wordt. Hij is een uiterst bruikbare speler, zeker in de Jupiler League. Hij is iemand goed corrigeert en met passie speelt. Hij zal nooit de beste zijn in een elftal, maar wel heel waardevol."

Rozema is echter zeker niet de enige speler van het failliete Veendam die op het verlanglijstje van Gall staat. "Ik vind zeker vier spelers van Veendam interessant. Ik heb intern gevraagd naar de rivaliteit, of het kan dat Veendam-spelers naar Emmen komen. Maar gezien het verleden, waarin veel spelers bij beide clubs hebben gespeeld, lijkt me dat niet zo'n probleem. Bovendien ga je voor kwaliteit en of ze bij Veendam, Go Ahead Eagles, Zwolle of Oss spelen moet niet uitmaken. Welke vier spelers van Veendam interessant zijn? Haha. De vier die er bovenuit staken..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen