Spartaan Van Berkel: "Ten Cate geen tovenaar"

13 april 2013, 13:37

Sparta wist vrijdag de eerste wedstrijd onder leiding van interim-trainer Henk ten Cate niet in een overwinning om te zetten. De Rotterdammers wisten Fortuna Sittard in het eigen Kasteel niet op de knieën te krijgen (0-0). Volgens verdediger Crescendo van Berkel ligt dat niet aan Ten Cate.

"De trainer is geen tovenaar, hij kan het niet in een week veranderen", aldus Van Berkel na afloop tegen RTV Rijnmond. "De over-mijn-lijk-mentaliteit was er wel. Dat is een compliment aan het team."

Ook Ten Cate zelf zag goede dingen in zijn eerste duel op de Rotterdamse bank. "We hebben meer naar voren gespeeld, met veel druk. Als je geluk hebt, dan valt er eentje. Zo'n goal had ons kunnen helpen. Dat groeit het vertrouwen binnen het team."

Volgende week staat de topper tegen Helmond Sport op het programma. In Helmond moet Ten Cate het doen zonder de geschorsten Henk Dijkhuizen, Crescendo van Berkel en Pieter Nys. "Het wordt er niet makkelijker op. Maar we hebben een grote en brede selectie. Er zullen er vast wel elf in het veld staan volgende week."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen