"Ajax stappen verder dan dit huidige PSV"

15 april 2013, 10:12

De broers Willy en René van de Kerkhof hebben zich neergelegd bij het feit dat PSV geen kampioen gaat worden. Ze betwijfelen zelfs of de ploeg als tweede kan eindigen in de Eredivisie, zeggen ze in hun wekelijkse nabeschouwing bij Omroep Brabant.

René is teleurgesteld over het optreden van PSV in de topper tegen Ajax (2-3). "Ik miste de passie, de gedrevenheid, de wil om te winnen. Er was helemaal geen strijd. Ajax was ook gewoon beter, maar ook met dank aan PSV en als Pieters dan zo’n blunder maakt is het einde seizoen hè", zegt hij. "Maar ook een kwaliteitstekort", vult broer Willy aan. "Je ziet dat Ajax stappen verder is als dit huidige PSV. De kansen die Ajax kreeg, zeggen eigenlijk genoeg over de zwakte van onze achterhoede. En dan krijg je ook dat de onzekerheid overslaat op de rest van het elftal. Ajax heeft het op een voortreffelijke manier afgemaakt. Nu wordt het een hele kluif om tweede te worden."

René stelt voor om komende zomer de bezem door de selectie van PSV te halen. "Waterman mag gewoon vertrekken, hij heeft geen punten gepakt. En achterin, bij de achterste vier moet ook iets gebeuren. Als je acht wedstrijden verliest in de competitie is dat gewoon heel veel. Ik denk dat dit in de laatste 25 jaar nooit is gebeurd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen