Drenthe: "Ik ben pas 26 en ben nog hongerig"

16 april 2013, 19:54

Royston Drenthe leidde maandag zijn club Alania Vladikavkaz hoogstpersoonlijk voorbij Mordavia Saransk. Dankzij drie treffers van de Rotterdammers won zijn ploeg met 3-1. De voormalig speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid is verguld met zijn prestatie.

"Het was een zeer emotionele overwinning", aldus Drenthe op de website van zijn werkgever. "Hier wacht ik al op sinds januari. We geven elke dag alles op de training, dit is het gevolg daarvan."

Toch moet zijn ploeg vrezen voor degradatie uit de Russische hoogste divisie. Met nog zes duels te gaan staat Alania op vier punten van een veilige veertiende plek. De éénvoudig Oranje-international is echter optimistisch gestemd. "Ik ben nu gelukkig met Alania, hopelijk kan ik de club in de toekomst nog meer helpen. Ik ben pas 26, heb nog lang te gaan als voetballer en ik ben altijd hongerig naar goals."

Zijn eerste doelpunt, een benutte strafschop, droeg de linkspoot op aan zijn vijfjarige dochtertje, die in Nederland woont. "Ze gaat daar naar de kleuterschool, maar ondanks dat ze niet hier is, zit ze altijd in mijn hart."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen