Gomes: "Pijnlijk om te zien hoe het met PSV gaat"

Ger
17 april 2013, 09:30   Bijgewerkt: 17 april 2013, 10:39

Heurelho Gomes staat open voor een terugkeer naar Nederland. De oud-doelman van PSV is momenteel al te bewonderen bij Vitesse, waar hij revalideert van een gebroken middenhandsbeentje.

"Mijn goede vriend Eduardo Santos is tegenwoordig fysiotherapeut bij Vitesse. Bij hem ga ik de komende weken revalideren van een handblessure", legt Gomes uit in De Telegraaf. "Ik ben Vitesse dankbaar dat ik de gelegenheid krijg om op hun geweldige trainingscomplex te revalideren. Ik kijk er naar uit om komend seizoen topfit bij een nieuwe club te beginnen."

Wellicht keert de Braziliaan terug bij PSV, waar zijn naam steeds nadrukkelijker valt. "Dat is mooi om te horen. Bij PSV heb ik de mooiste tijd van mijn carrière beleefd. Ik heb altijd gezegd dat ik ooit terug wil keren bij PSV. Misschien is dat moment nu aangebroken. Mijn contract bij Tottenham Hotspur loopt nog maar één jaar door. Ik denk dat Tottenham nu wel wil meewerken aan een vertrek."

"Van PSV heb ik niks gehoord, maar FC Twente heeft bij mijn zaakwaarnemer naar mij geïnformeerd. Terugkeren naar Nederland is voor mij een serieuze optie. Ik weet niet wat PSV wil, maar ik houd van die club. PSV zit voor altijd in mijn hart. Het doet me pijn om te zien hoe het nu met PSV gaat. Zo’n grote club mag niet vijf jaar zonder kampioenschap blijven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen