Gudelj denkt niet aan plek bij eerste negen

19 april 2013, 16:47

NAC Breda ging als nummer zeventien van de ranglijst de winterstop in, maar door een uitstekende reeks na de jaarwisseling is de ploeg van trainer Nebojsa Gudelj nu terug te vinden op de elfde plaats. Het gat naar nummer negen NEC bedraagt maar twee punten en dus is een plek in het linkerrijtje mogelijk. Gudelj is er echter niet mee bezig. Hij richt zich alleen op het uitduel met FC Utrecht van komende zondag.

"De plek op de ranglijst geeft de goede reeks aan, maar ik heb het met mijn spelers niet over een plek bij de eerste negen gehad", zegt Gudelj op NAC.nl. "Ik wil dat ze bezig zijn met de wedstrijd die voor de deur staat en wil de druk niet opvoeren. We kijken aan het einde van de rit wel waar we staan, liefst zo hoog mogelijk natuurlijk."

NAC presteert de laatste jaren prima tegen FC Utrecht. Zo werd er vorig seizoen in de Galgenwaard nog met 1-3 gewonnen. "Met prestaties uit het verleden kan ik niet zo heel veel", reageert Gudelj echter. Hij weet namelijk ook dat FC Utrecht nu keurig zesde staat in de Eredivisie, ook al kreeg het afgelopen weekend een flink pak slaag bij AZ (6-0). "FC Utrecht presteert namelijk beter dan vorig seizoen en zullen uit zijn op revanche na de afstraffing tegen AZ. Zeker in thuiswedstrijden zijn ze met de eigen aanhang achter zich tot veel dingen in staat. Het is aan ons, om te laten zien dat wij ook goed bezig zijn en ook tegen deze ploeg een goed resultaat kunnen boeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen