Aanvaller Babalj tekent vierjarig contract bij AZ

19 april 2013, 18:43

AZ heeft vrijdag de komst van Eli Babalj afgerond. De 21-jarige spits heeft een contract tot medio 2017 getekend in het AFAS Stadion. De geboren Bosniër, maar international van Australië, komt in de zomer over van Melbourne Heart.

"Ik ben heel erg blij dat ik een contract bij AZ getekend heb en hier mag spelen de komende seizoenen", vertelt Babalj op de website van AZ. "Ik volg de Eredivisie al jaren. AZ is een grote club en ik heb altijd de ambitie gehad om in de Nederlandse competitie te spelen. Wie ik ook sprak, iedereen had lovende woorden over voor AZ. De afgelopen week ben ik hier geweest en heb ik gezien dat het plaatje klopt. Ik ben ervan overtuigd dat dit een goede stap in mijn carrière is."

"We zijn erg tevreden met de komst van Eli Babalj", reageert directeur voetbalzaken Earnest Stewart. "Hij is een grote, sterke spits die met zijn techniek voetballend goed is in de kleine ruimte. Babalj kan fungeren als aanspeelpunt. Hij heeft oog voor bewegende spelers om hem heen. In het verleden hebben we goede ervaringen gehad met Australische spelers, zeker ook vanwege hun topsportmentaliteit."

In 44 competitiewedstrijden voor Melbourne Heart was Babalj twaalf keer trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen