Basisplaats in halve finale lonkt voor Varane

Ger
23 april 2013, 13:53

Real Madrid gaat in de halve finale van de Champions League op bezoek bij Borussia Dormund. De Spaanse topclub beseft maar al te goed dat woensdagavond een zware klus wacht. Eind oktober ging het team van trainer José Mourinho al onderuit (2-1). Twee weken later ondervond Real ook in het eigen Bernabéu hoe lastig de Duitsers te bespelen zijn (2-2).

Mourinho lijkt dus een andere tactiek te moeten verzinnen om het spel van Die Schwarzgelben te bestrijden. Dat zal niet makkelijk worden, aangezien linksback Marcelo (blessure) en rechtsback Alvero Arbeloa (schorsing) ontbreken. Daardoor is de kans groot dat het 19-jarige talent Raphaël Varane een basisplaats krijgt. De verdediger verwacht een aantrekkelijk duel. "Dortmund houdt van aanvallen en kan razendsnel omschakelen. Dat kunnen wij ook en dat soort wedstrijden zijn altijd leuk om te zien."

Bij Dortmund lijkt topscorer Robert Lewandowski te kunnen spelen. De spits raakte zaterdag geblesseerd in het duel met Mainz (2-0), maar meldde maandag dat zijn deelname aan het treffen met Real niet in gevaar is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen