Excelsior neemt aanvaller over van XerxesDZB

25 april 2013, 11:02

Excelsior heeft in de eigen stad een nieuwe aanvaller gevonden. De Jupiler League-ploeg neemt Kevin Vermeulen over van stadgenoot XerxesDZB. De 22-jarige spits tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog twee jaar.

"We hebben Kevin afgelopen seizoen intensief gevolgd", zegt Ferry de Haan, de algemeen manager van Excelsior, op de officiële website van zijn club. "Hij heeft bij ons een goede indruk achtergelaten en daarom wilden wij hem graag contracteren. We hebben hem al vroegtijdig benaderd en hebben ook contact gehouden met de mensen van XerxesDZB. Ondanks dat er meer clubs in hem geïnteresseerd waren, zijn we blij dat wij hem voor komend seizoen hebben kunnen vastleggen."

"Kevin is een speler met diepgang en iemand die een doelpunt kan maken. Hij is een groot talent, volgend jaar moet blijken of hij een niveau hoger ook aan kan", vult Leon Vlemmings, trainer van de Rotterdamse eerstedivisionst, aan. "Bij XerxesDZB speelt hij als spits, maar wij zien meer een tweede spits in hem, een nummer tien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen