Werder Bremen schorst Arnautovic en Elia

26 april 2013, 14:09

Eljero Elia hoeft zich voorlopig niet te vertonen bij Werder Bremen. De aanvaller is, evenals teamgenoot Marko Arnautovic, tot nader orde disciplinair geschorst. Het duo werd afgelopen nacht door de politie aangehouden op de snelweg.

Arnautovic werd door de politie aangehouden omdat hij een snelheidsovertreding had begaan. Toen de Oostenrijker aan de kant gezet werd, bleek dat Elia er ook bij betrokken was. Beide spelers hadden geen alcohol gebruikt, benadrukt Werder, maar de clubleiding vindt het gedrag van het duo dusdanig onprofessioneel dat ze per direct disciplinair geschorst zijn. "We zijn diep teleurgesteld", meldt Werder-directeur Thomas Eichin. "We hebben alleen spelers nodig die honderd procent met de club en hun vak bezig zijn. Wie twee dagen voor een belangrijke wedstrijd om drie uur 's nachts over de snelweg rijdt, is dat duidelijk niet. We moeten een signaal afgeven."

Werder, dat nog altijd niet zeker is van lijfsbehoud, speelt zaterdag tegen Bayer Leverkusen. Hoe lang Arnautovic en Elia geschorst blijven is niet duidelijk, maar zeker is dat beide aanvallers zich de komende dagen niet bij de club hoeven te melden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen