Crisis bij VVV Venlo

Koen Freriks
10 mei 2006, 17:57

Enkele spelers van VVV Venlo zitten niet meer op een lijn met de technische staf. Daarnaast dreigt ook technisch directeur Earnes Stewart te vertrekken. Hij is voor dezelfde functie die hij nu in Venlo bekleedt, benaderd door NAC Breda, de club waar hij tussen 1996 en 2003 als voetballer actief was. 

VVV-spelers Marcel Meeuwis, Rik Platvoet en Frank Broers zijn door de club geschorst omdat ze te weinig inzet tonen. Volgens de Venlose club is na enkele gesprekken de kous af. VVV-coach Herbert Neumann (foto) is verbaast over het feit dat de spelers niet voldoende gemotiveerd zijn: "Het is de eerste keer dat ik dit hoor. Het verrast mij. Als iemand vindt dat de technische staf niet goed functioneert moet hij vertrekken, want de trainers blijven," zegt de trainer tegen L1. Ook goaltjesdief Paul Jans kan het mentaal niet opbrengen om naar de training te komen en meldt zich al een tijd ziek. 

Bovendien lijkt de technische baas, Earnest Stewart te vertrekken naar NAC Breda. NAC-voorzitter Willem van der Hoeven liet weten interesse te hebben in de oud-voetballer. Stewart: "Ik zal gesprekken aangaan. Er is nog niks concreet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen