FC Groningen weer met Van Dijk en Lindgren

3 mei 2013, 17:20   Bijgewerkt: 3 mei 2013, 18:41

FC Groningen heeft Virgil van Dijk en Rasmus Lindgren terug voor het uitduel van komende zondag tegen VVV Venlo. Het duo keert terug van een schorsing, waardoor Oluwafemi Ajilore en Timo Letschert weer uit de basis verdwijnen.

Ook in de dug-out vindt er een wissel plaats. Assistent-trainer Erwin van de Looi vervangt hoofdcoach Robert Maaskant, die ontbreekt wegens een schorsing. "Het is de voorlaatste speeldag van de competitie en er kunnen beslissingen vallen. Als wij de drie punten halen, hebben we de doelstelling van het seizoen behaald. En dat is het behalen van de play-offs. Het is mooi dat we in deze fase van de competitie over een vrijwel fitte selectie beschikken", reageert Van de Looi op de clubwebsite. De oefenmeester mist alleen Nick Bakker (knie) en Henk Bos (lies).

"VVV speelt heel compact, dicht bij elkaar en hebben een lastige spits", analyseert Van de Looi de Limburgse tegenstander. "Bovendien hebben ze twee duels op rij niet verloren. Om zeker te zijn van de play-offs tegen degradatie moeten ze ook voor de drie punten gaan. Wij hebben geen ander doel dan diezelfde drie punten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen