Alex redt punt voor tiental Paris Saint Germain

5 mei 2013, 23:12   Bijgewerkt: 5 mei 2013, 23:59

Paris Saint Germain is zondagavond ontsnapt aan een nederlaag voor eigen publiek. Verdediger Alex moest er als invaller aan te pas komen om tegen Valenciennes een punt te redden. De Braziliaanse oud-PSV'er maakte zeven minuten voor tijd de 1-1. De bezoekers waren na ruim een kwartier op voorsprong gekomen door Gaël Danic.

Voormalig Ajacied Gregory van der Wiel mocht bij PSG beginnen als rechtsback. Halverwege de tweede helft loste Christophe Jallet hem af. PSG speelde geruime tijd met tien man. Thiago Silva kreeg vlak voor rust rood.

Door het gelijkspel heeft PSG nu nog zeven punten voorsprong op Olympique Marseille. De concurrent won wel, evenals Olympique Lyon. Er staan nog drie duels op het programma in Ligue 1.