Tiendalli matchwinner Swansea, Vorm valt uit

7 mei 2013, 22:47

Degradatie komt dichtbij voor Wigan Athletic. Voor eigen publiek tegen Swansea City had de ploeg de kans om eindelijk weer boven de rode streep te komen, maar het verloor met 2-3. Dwight Tiendalli was de matchwinner voor Swansea.

Tiendalli scoorde een kwartier voor tijd, nadat een bal bij de tweede paal voor zijn voeten terecht gekomen was. In de hectische slotfase gebeurde vervolgens van alles, maar gescoord werd er niet meer. Blessures waren er wel, vooral voor Nederlanders. Bij Swansea City viel doelman Michel Vorm uit nadat hij in botsing gekomen was met ploeggenoot Ben Davies. De international werd per brancard van het veld gedragen. Even later was ook Ronnie Stam de pineut. Amper één minuut nadat hij ingevallen was, raakte de verdediger van Wigan Athletic geblesseerd aan zijn enkel.

Wigan heeft door de nederlaag nog drie punten achterstand op de teams boven de rode streep. De ploeg heeft nog twee duels om deze achterstand goed te maken.

Bovenin de ranglijst deed Manchester City goede zaken. Het won thuis met 1-0 van West Bromwich Albion en is daardoor vrijwel zeker van de tweede plaats.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen