Maher praat na 'fantastische dag' niet over transfer

9 mei 2013, 21:52

Dat Adam Maher tegen PSV één van zijn laatste duels voor AZ speelde, lijkt vast te staan. De spelmaker wil hogerop en bewees in de bekerfinale dat hij klaar is voor een volgende stap. Hij zette zijn ploeg met een geweldige treffer op het juiste spoor.

"Ik kreeg de bal, volgens mij van Markus Henriksen, en zag dat ik één op één stond tegenover Wilfred Bouma", zegt Maher tegen de verzamelde media, waaronder FCUpdate.nl, over zijn fraaie openingstreffer. "Ik ging voor de actie en kon scoren."

De afgelopen periode liet Maher veelvuldig weten dat hij AZ komende zomer wil verlaten. De Amsterdammer wordt bij Ajax gezien als de ideale opvolger van Christian Eriksen, in het geval de Deen vertrekt. Daarover wilde Maher na de gewonnen bekerfinale in de Kuip niet praten. “Wat ik nu ga doen? Me richten op zondag, dan spelen we onze laatste competitiewedstrijd. En daarna op het jeugd-EK, als ik daarvoor geselecteerd word. Wat daarna gebeurt, zien we dan wel.”

Eerst wil Maher genieten van dit succes. “Dit is een fantastische dag voor ons. Dat was het vanochtend al, toen ik al die bussen met AZ-supporters zag vertrekken vanuit Alkmaar. Het waren er 141, geloof ik. Geweldig om te zien hoe de supporters ons steunen. Deze overwinning is de mooiste manier om ze daarvoor te bedanken.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen