Obi Mikel: "Komst Mourinho zou geweldig zijn"

10 mei 2013, 11:43

John Obi Mikel zou een eventuele terugkeer van coach José Mourinho naar Chelsea van harte toejuichen. De Nigeriaan, ooit door Mourinho naar Stamford Bridge gehaald, bewaart goede herinneringen aan de werkwijze van de Portugees.

"Mourinho is een fantastische vent", zegt Obi Mikel tegenover Sky Sports. "Hij is een geweldig mens, zowel op als buiten het voetbalveld. Hij kan mensen motiveren en weet altijd het maximale uit zijn spelers te halen. Als je met hem werkt, vertelt hij vanaf de eerste dag wat hij van je verwacht. Hij wil dat je alles uit jezelf haalt en slaagt er altijd in om dat te bereiken. Zijn komst zou een geweldig pluspunt voor ons zijn."

Obi Mikel denkt dat Chelsea de instelling van Mourinho wel kan gebruiken. "Hij laat je niet achterover leunen. Hij blijft pushen, zodat je je eigen grenzen opzoekt."

De Nigeriaan benadrukt dat de komst van Mourinho ook wellicht weer wat rust kan brengen binnen de club. Sinds de Portugees zes jaar geleden vertrok, stonden zeven verschillende coaches voor de groep. "Dit is een gekke club", vindt Obi Mikel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen