Barcelona kampioen na puntverlies Real

11 mei 2013, 23:50   Bijgewerkt: 11 mei 2013, 23:55

Barcelona heeft zaterdag, zonder zelf in actie te komen, de titel in Spanje veroverd. Real Madrid, de nummer twee en de enige overgebleven concurrent, kwam op bezoek bij Espanyol niet verder dan een gelijkspel. Door het puntverlies is Barça nu niet meer te achterhalen door de ploeg van trainer José Mourinho.

Na 23 minuten spelen kwam de tweede ploeg uit Barcelona zelfs op voorsprong. Het doelpunt werd gemaakt door Christian Stuani. Mourinho was blijkbaar niet te spreken over zijn ploeg en bracht na rust Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Het leidde al vlot tot de gelijkmaker van Gonzalo Higuain. Real zette vervolgens wel aan, maar kon het puntverlies niet voorkomen.

Daardoor kroont Barcelona zich voor de 22ste maal tot kampioen van Spanje. De Catalanen komen zondag nog in actie tegen nummer drie Atletico Madrid. In dat duel staat voor beide ploegen niets meer op het spel. De voorsprong van de ploeg van trainer Tito Vilanova op de aartsrivaal is, met voor Real nog twee wedstrijden te spelen, zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen