Feyenoord met De Vrij in de basis tegen NAC

12 mei 2013, 13:45

Feyenoord begint om 14.30 uur in de sterkst mogelijke opstelling aan het thuisduel met NAC Breda. Coach Ronald Koeman heeft voor dezelfde namen gekozen als vorige week tegen ADO Den Haag (2-0 verlies). John Goossens vervangt dus opnieuw de al langer geblesseerde Jean-Paul Boëtius als linksbuiten. Stefan de Vrij viel tegen ADO uit met een hoofdblessure, maar kan gewoon spelen.

Feyenoord heeft alleen nog een mathematische kans op de tweede plaats, goed voor een ticket voor de voorronde van de Champions League. De Rotterdammers richten zich op de derde plaats, waarmee je een ronde later mag beginnen aan het voortraject van de Europa League. De voorsprong op nummer vier Vitesse bedraagt twee punten. De Arnhemmers nemen het thuis op tegen VVV Venlo.

Tegenstander NAC Breda speelde zich vorige week veilig met een spectaculaire 5-3 zege op Roda JC. Bij de Brabanders staan Jelle ten Rouwelaar en Nemanja Gudelj in de basis. De twee spelers misten nog geen minuut in dit Eredivisieseizoen.

Opstellingen

Feyenoord: Mulder; Janmaat, De Vrij, Mathijsen, Martins Indi; Clasie, Immers, Vilhena; Schaken, Pellè, Goossens

NAC Breda: Ten Rouwelaar; De Roover, Luijckx, Botteghin, Van der Weg; Buijs, Gilissen, Gudelj; Hooi, Ten Voorde, Lurling

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen