Wigan van de hemel in de hel in Engeland

12 mei 2013, 18:03

Degradatie naar het Championship is heel dichtbij voor Wigan Athletic. De kersverse winnaar van de FA Cup kwam zelf zondag niet in actie, maar zag concurrenten Newcastle United, Norwich City en Sunderland allen één of meer punten pakken. Als Wigan nu zelf dinsdag niet wint van Arsenal, verdwijnt het uit de Premier League.

Newcastle en Norwich City zijn door hun driepunters van vandaag officieus zeker van lijfsbehoud. Newcastle boekte een 1-2 overwinning bij het gedegradeerde Queens Park Rangers, Norwich maakte er voor eigen publiek een feestje van tegen West Bromwich Albion. Het won met 4-0 en staat nu twaalfde in de Premier League.

Helemaal veilig is Sunderland nog niet, maar de ploeg van coach Paolo di Canio pakte wel een heel belangrijk puntje. Tegen Southampton werd het 1-1, waardoor het nu vier punten meer heeft dan Wigan. Bovendien heeft het een beter doelsaldo.

Manager David Moyes won zijn laatste thuiswedstrijd met Everton. Door twee doelpunten van de Belg Kevin Mirallas werd West Ham United met 2-0 geklopt. Liverpool won door drie goals van spits Daniel Sturridge met 1-3 bij Fulham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen