Platje mist waardering en denkt aan vertrek

13 mei 2013, 09:05

Melvin Platje stuurt aan op een vertrek bij NEC. De spits, dit seizoen met negen goals clubtopscorer van de Nijmegenaren, laat in De Telegraaf weten dat hij ontevreden is over zijn situatie. Hij begrijpt niet dat hij niet altijd zeker is van een basisplaats.

"Na een goede eerste seizoenshelft heb ik het vertrouwen gemist tijdens de tweede helft van de competitie", zegt Platje. Hij verloor na de winter aanvankelijk zijn basisplek aan huurling Ruud Boymans, maar keerde door een blessure an Boymans weer terug in de ploeg. In de laatste wedstrijd van dit seizoen, tegen RKC (1-2), kreeg vervolgens zelfs middenvelder Erik Falkenburg de voorkeur in de punt van de aanval. "Ik heb het gevoel dat ik niet gewaardeerd word. Steeds mocht ik maar een paar minuten meedoen. Daar begrijp ik niks van en het is frustrerend. De trainer praatte niet eens met me over mijn situatie. Misschien is het beter dat NEC me laat gaan."

De 24-jarige Platje speelt sinds 2011 voor NEC en tekende destijds een contract voor twee jaar, met optie voor nog een seizoen. Eerder kwam hij uit voor FC Volendam.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen