Beckham is teamgenoten eeuwig dankbaar

19 mei 2013, 10:47

David Beckham nam gisteren afscheid van Parijs, in het met 3-1 gewonnen duel met Brest. De gelegenheidsaanvoerder kreeg een publiekswissel en verliet in tranen het veld. Dat hij in deze wedstrijd aanvoerder mocht zijn, is iets wat hij nooit zal vergeten.

Beckham maakte in de winter de overstap naar Paris Saint-Germain en heeft daar geen moment spijt van gehad. “Het is heel bijzonder om mijn loopbaan hier te beëindigen”, vertelde hij. “Mooier had het niet kunnen zijn. Je voelt wanneer het moment is gekomen om te stoppen. Ik heb het gevoel dat ik alles bereikt heb en ik wilde mijn carrière beëindigen als kampioen. Ik ben gestopt als voetballer bij een team dat mij heeft behandeld alsof ik er al tien jaar speelde.”

“De trainer vertelde me dat de spelers hadden besloten dat ik vandaag de aanvoerder mocht zijn”, vervolgde hij. “Het is bijzonder om als Engelsman aanvoerder van PSG te zijn. Vooral op een avond die zo veel betekent voor de club. Het was een prachtig gebaar en ik zal de spelers daar eeuwig dankbaar voor zijn.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen