Fiorentina boos: "Milan kreeg penalty cadeau"

20 mei 2013, 09:20   Bijgewerkt: 20 mei 2013, 11:38

Fiorentina haalde zondag, op de laatste speeldag van de Serie A, uit bij Pescara (1-5), maar had daar helemaal niets aan omdat AC Milan met 2-1 won bij Siena. Hierdoor zag La Viola het Champions League-voorrondeticket naar i Rossoneri gaan.

Onomstreden is de overwinning van Milan niet. De equipe van trainer Massimiliano Allegri stond in Toscane lang met 1-0 achter en wist de score pas in de laatste zeven minuten om te draaien. Een dubieuze strafschop leidde de ommekeer in.

"Het is teleurstellend dat onze Champions League-droom op deze manier uiteen is gespat, zeker als je ziet dat Milan een penalty cadeau heeft gekregen", moppert Fiorentina-captain Manuel Pasqual in gesprek met Mediaset Premium.

Mario Balotelli versierde de strafschop voor Milan door in een duel met Dias Felipe gretig naar de grond te gaan, terwijl er niet veel aan de hand was. Bovendien was eerder een vergelijkbare overtreding van Massimo Ambrosini aan de andere kant onbestraft gelaten. "Als ik zeg wat ik echt denk, dan heb ik mijn laatste wedstrijd in Italië al gespeeld", twittert Fiorentina-verdediger Gonzalo Rodriguez wat cryptisch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen