Ancelotti: "Ik wil vertrekken bij Paris SG"

20 mei 2013, 10:53

Carlo Ancelotti hoopt komende zomer te vertrekken bij Paris Saint Germain. De Italiaanse coach leidde de Franse club dit seizoen naar de eerste landstitel sinds 1994, al doen geruchten over een vertrek al een tijdje de ronde.

"Ik wil vertrekken bij Paris SG", zegt Ancelotti in Franse media. "Waar ik heen ga? Er zijn verschillende mogelijkheden. Real Madrid is daar één van. Maar ik heb nog één jaar contract in Parijs. Dus ik moet afwachten wat het bestuur wil. Waarschijnlijk geven zij me binnen een paar dagen duidelijkheid."

"Het was niet makkelijk om de knoop door te hakken, aangezien ik een goede band met iedereen bij PSG heb, in het bijzonder met de spelers", gaat Ancelotti verder. "Het is niet het juiste moment om uit te leggen waarom ik dan toch wil vertrekken uit Parijs. En misschien zal ik dat wel nooit verklaren."

Ancelotti doet vrij stellig, maar volgens de directie is er helemaal geen sprake van een afscheid. "Ik ga ervan uit dat hij ook komend seizoen hier nog trainer is. Hij heeft immers nog een contract", reageert voorzitter Nasser Al-Khelaifi.

Ancelotti wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Real Madrid. De verwachting is dat José Mourinho na het lopende seizoen weggaat bij de Koninklijke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen