Mihaylov en Chadli kunnen spelen tegen Utrecht

22 mei 2013, 15:48

Het doel van FC Twente wordt in de finale van de play-offs mogelijk weer verdedigd door Nikolay Mihaylov. De Bulgaar is hersteld van een blessure en behoort tot de wedstrijdselectie, zegt coach Alfred Schreuder op de website van zijn club.

"Nikaloy Mihaylov is weer beschikbaar. Hij heeft ondanks zijn gebroken pink meerdere wedstrijden gekeept, omdat het elftal hem nodig had. Daar heeft hij wel een reactie op gehad, waardoor hij niet inzetbaar was. Vandaag heeft hij ons aangegeven er te zullen staan als dat nodig is", aldus Schreuder. In beide wedstrijden in de vorige ronde van de play-offs werd Mihaylov vervangen door routinier Sander Boschker.

Naast Mihaylov kan ook Nacer Chadli gewoon meedoen tegen FC Utrecht, Wout Brama, Robbert Schilder en Denny Landzaat ontbreken. Schreuder hoopt dat zijn team tegen de ploeg uit de Domstad een Europa League-ticket uit het vuur kan slepen. "Onze spelers nemen het heel serieus, de spelers ogen alert en scherp. Zij stralen plezier uit en willen er alles aan doen om te winnen. Als wij in goede doen zijn en voor elkaar spelen, denk ik dat wij beter zijn vanwege de individuele kwaliteiten. Dat betekent echter niet automatisch dat wij gaan winnen", waarschuwt de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen