Götze moet Champions League-finale missen

22 mei 2013, 16:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mario Götze heeft zijn race tegen de klok verloren. De spelmaker van Borussia Dortmund is niet op tijd fit voor de Champions League-finale tegen zijn nieuwe club Bayern München. "Het doet me pijn dat ik de ploeg niet kan helpen."

Götze raakte begin mei geblesseerd in de halve finale tegen Real Madrid. Hij werkte sindsdien aan zijn herstel, met als doel om te kunnen spelen op Wembley. "Daar heb ik hard voor gevochten", zegt de international op de website van zijn ploeg.

Eerder deze week leek Götze op koers te liggen, maar tijdens de training van dinsdag kreeg hij te maken met een terugslag. Inmiddels is duidelijk dat hij de finale mist. "Het doet me pijn dat ik de ploeg niet kan helpen in deze belangrijke wedstrijd", stelt hij. "Ik heb veel vertrouwen in de andere jongens en zal vanzelfsprekend mee naar Londen gaan om mijn teamgenoten voor en tijdens de wedstrijd te steunen."

Enkele weken geleden werd duidelijk dat Götze na dit seizoen overstapt naar Bayern, saillant genoeg de tegenstander van Dortmund in de Champions League-finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen