Robben wil seizoen in stijl afsluiten

23 mei 2013, 19:49

Zaterdag speelt Arjen Robben wederom in een Champions League-finale. Vorig jaar was hij de grote schlemiel, door in de extra tijd een strafschop te missen. Bayern München verloor uiteindelijk na strafschoppen van Chelsea.

Deze keer moet het anders vindt Robben, die in 2010 ook al de finale met Bayern verloor, toen van Internazionale.  “We zijn er klaar voor en de vorm is er het hele seizoen al”, vertelde hij in een interview met het wedkantoor Bwin. “We hebben een geweldig team. Als we ook deze wedstrijd winnen hebben we het perfecte seizoen gespeeld."

Robben vindt het niet vreemd dat er twee Duitse teams in de finale staan. “Iedereen heeft het altijd over Ronaldo en Messi en nu staan er twee Duitse teams in de finale. Dat is geen toeval, maar dat kan volgend jaar weer anders zijn. Daarom is het zo belangrijk om nu te winnen, maar makkelijk wordt het niet. Dortmund heeft een geweldig en ze verdienen het om in de finale te staan. Voorin zijn ze het sterkst, maar ze spelen als een team en dat is nog belangrijker.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen