Robben: "Het moet maar eens gebeuren"

25 mei 2013, 09:23   Bijgewerkt: 25 mei 2013, 16:36

Arjen Robben staat zaterdag met Bayern München voor de derde keer in vier jaar tijd in de finale van de Champions League. De vorige twee keer gingen verloren. De Nederlander beseft zich dan ook maar al te goed dat het dit keer maar eens moet gebeuren. Een absolute internationale hoofdprijs ontbreekt namelijk nog op zijn erelijst. Borussia Dortmund is de laatste horde die om 20.45 op Wembley genomen moet worden.

"Ik ben 29 en heb nog wel een paar jaar voor de boeg", aldus Robben in De Telegraaf. "Je weet nooit of er weer een finale komt, maar het is nu de derde finale en het moet maar eens gebeuren."

Waar Robben eerdere jaren nog zeker was van een basisplaats, zat de vleugelaanvaller dit seizoen meer dan hem lief was op de bank. Hij knokte zich, mede door een blessure bij zijn concurrent Toni Kroos terug in het basiselftal, maar werd in verband gebracht met een transfer naar clubs als Manchester City, Juventus en Galatasaray. Onterecht, zo meent hij zelf.

"Er zijn al zoveel geruchten geweest de afgelopen maanden. Ik concentreer me puur op Bayern München. We willen de finale winnen en dat is het enige dat telt. Waarom zou ik me druk maken om de toekomst? Ik heb nog twee jaar contract en heb het hier goed naar mijn zin. De afgelopen tijd heb ik ook laten zien dat ik een bijdrage kan leveren aan Bayern München."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen