Loopbaan Beckham voorbij na uitblijven selectie

25 mei 2013, 15:50   Bijgewerkt: 25 mei 2013, 16:35

David Beckham heeft zijn laatste wedstrijd als professioneel voetballer al gespeeld. De 38-jarige middenvelder is door trainer Carlo Ancelotti buiten de selectie gelaten van Paris Saint-Germain voor de uitwedstrijd tegen Lorient. Dat betekent dat de Engelsman in de thuiswedstrijd tegen Stade Brest (3-1 winst) voor het laatst als profvoetballer te bewonderen was.

De absentie van Beckham komt niet als een verrassing. Na afloop van het duel van afgelopen weekend, waarin captain Becks in tranen afscheid nam van het Parijse publiek, gaf hij al aan dat hij het bezoek aan Lorient mogelijk aan zich voorbij zou laten gaan. "We zullen zien. Die wedstrijd wordt gespeeld op kunstgras. Ik heb een paar jaar geleden mijn achillespees gescheurd, dus dat is misschien niet heel verstandig. Of ik zal spelen is nog de vraag."

Beckham kwam afgelopen winter transfervrij over van het Amerikaanse LA Galaxy. Hij speelde namens PSG tien wedstrijden in de Ligue 1. Twee weken geleden verzekerde die ploeg zich van de Franse titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen