Twente-vrouwen: "Titel van het collectief"

25 mei 2013, 18:21

De dames van FC Twente moesten zaterdag winnen van concurrent Standard Liège om de eerste editie van de BeNe League als kampioen af te sluiten. In de eigen Grolsch Veste kwamen de Tukkers echter met 1-0 achter, maar uiteindelijk wonnen ze met 3-1. Sherida Spitse leidde met een afstandsschot de ommekeer in.

"Ik schoot hem en wist dat de bal erin zou gaan", reageerde Spitse na afloop op de website van Twente. "Ik raakte hem perfect. We hebben bij Luik niet goed gespeeld, maar vandaag wel. Je ziet hoeveel stappen we hebben gemaakt. Dat is mooi. We hebben hier met zijn allen naar toe gewerkt. Ik ben dolblij met dit kampioenschap in mijn eerste seizoen bij FC Twente. Hier doe je het voor. We hebben een mooie wedstrijd gespeeld voor het publiek, ik hoop dat ze vaker terug komen."

"We hebben dit seizoen zo goed gespeeld, het hele team", vulde teamgenote Felicienne Minnaar, die Twente in de zomer gaat verlaten om zich volledig op haar studie te richten, aan. "Dit is echt het kampioenschap van het collectief. Ik wist waar ik het voor wilde doen en het is allemaal uit gekomen. Volgende week gaan we nog een keer alles geven in de bekerfinale en misschien wordt het dan nog mooier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen