Schreuder: "Iedereen heeft vandaag genoten"

26 mei 2013, 15:32

Alfred Schreuder zag vandaag in een aantrekkelijke wedstrijd zijn ploeg FC Twente met 1-2 van FC Utrecht winnen. Toch was de overwinning niet genoeg voor Europees voetbal, aangezien de eerste wedstrijd in Enschede met 0-2 was gewonnen door Utrecht.

Ondanks dat Utrecht er met de uiteindelijke overwinning vandoor ging, had Schreuder het naar zijn zin vanmiddag. “We hebben het FC Twente gezien zoals we het willen en we hebben het seizoen winnend afgesloten”, vertelde hij aan Eredivisie Live. “Helaas komen we een goaltje tekort. Het publiek was vandaag de grote winnaar. Ik denk dat iedereen vandaag genoten heeft.”

Het was geen best seizoen voor FC Twente, weet ook Schreuder, die de vertrokken coach Steve McClaren opvolgde. “We hebben niet vandaag Europees voetbal laten liggen. We moeten gaan analyseren waar het fout is gegaan. Daar gaan we het intern over hebben. Sportief is het een teleurstellend jaar geweest, maar wat de ontwikkeling van mij en de spelers betreft hebben we stappen gezet”, aldus de jonge coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen