Isco volgt "voetbalvader" Pellegrini graag naar City

27 mei 2013, 20:23

Isco zou komende zomer in de voetsporen van trainer Manuel Pellegrini wel eens de overstap kunnen maken naar Manchester City. De Spaanse middenvelder komt nu nog uit voor Malaga in zijn geboorteland, maar hoopt zijn "voetbalvader" te volgen naar de Premier League.

De verwachting is dat de 59-jarige Pellegrini binnenkort in Manchester zal worden gepresenteerd als opvolger van de onlangs ontslagen Roberto Mancini. De 21-jarige Isco ziet een hernieuwde samenwerking met zijn Chileense oefenmeester wel zitten. "Hij is mijn voetbalvader en ik weet dat hij me een goede speler vindt. Natuurlijk zou ik het geweldig vinden om met hem verder te gaan."

De spelmaker zal echter alleen de overstap maken als voldoende speeltijd in het verschiet ligt. "Het is een belangrijke beslissing en ik wil dan ook de juiste keuze maken. Het belangrijkste is dat ik aan spelen kom, waar ik ook naartoe ga. Ik wil geen spijt krijgen als ik niet genoeg minuten maak. Ik hou alle opties open, maar ik wil niet op de bank terechtkomen. We zullen zien wat er in de zomer gebeurd."

Isco, die in februari zijn debuut maakte voor de Spaanse nationale ploeg, tekende in januari nog een nieuw contract in Malaga. Daarin is een afkoopsom van 35 miljoen euro opgenomen. Twee jaar geleden maakte de jonge Spanjaard ook al op voorspraak van Pellegrini de overstap van Valencia naar Malaga.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen