'Falcao en Valdes in Monaco, Carvalho onderweg'

27 mei 2013, 21:09

AS Monaco steekt haar ambities niet onder stoelen of banken. De Monegasken versterkten zich afgelopen week al met de Portugees Joao Moutinho en de Colombiaan James Rodriguez. Het Franse persbureau AFP meldt maandag dat zij beiden spoedig een landgenoot mogen verwelkomen. De dit seizoen naar de Ligue 1 gepromoveerde club verwacht namelijk nog deze week Ricardo Carvalho en Radamel Falcao te presenteren. Ook Barcelona-doelman Victor Valdes voegt zich naar verwachting bij het viertal.

Falcao kan een contract tekenen voor vijf seizoenen en moet 60 miljoen euro kosten. De Colombiaanse aanvaller zou met die transfersom de duurste speler aller tijden in de Franse Ligue 1 worden. Hij zou op dit moment al in Monaco zijn om te onderhandelen over een contract.

Hetzelfde geldt voor Valdes, die eerder dit jaar aangaf toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Zijn contract in Barcelona loopt nog één seizoen door, maar de Catalanen zouden de doelman zijn transfer gunnen.

Ricardo Carvalho komt tenslotte transfervrij over. De Portugese verdediger kwam de afgelopen seizoenen uit voor Real Madrid, waar zijn contract afloopt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen