AS Monaco haalt ook Carvalho (35) binnen

28 mei 2013, 20:54

AS Monaco heeft opnieuw goede zaken gedaan op de transfermarkt. De Franse promovendus neemt Ricardo Carvalho komende zomer transfervrij over van Real Madrid. De 35-jarige Portugese verdediger heeft een eenjarig contract, met de optie voor nog een seizoen, getekend in het prinsdom. De oud-international was drie jaar actief bij De Koninklijke. Eerder speelde hij voor FC Porto en Chelsea.

"Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van het nieuwe avontuur van Monaco. Dit wordt een grote uitdaging", zegt Carvalho op de officiële website van AS Monaco. De Monegasken hebben grote ambities. Vorige week werden James Rodríguez en Joao Moutinho voor in totaal zeventig miljoen euro overgenomen van FC Porto, en de komst van Radamel Falcao kan elk moment bevestigd worden. De Colombiaanse goalgetter van Atletico Madrid zou al medisch gekeurd zijn in Monaco.

Het is echter nog niet helemaal zeker of AS Monaco volgend seizoen, ondanks de sportieve promotie, wel mag uitkomen in de Ligue 1. Omdat het niet is ingeschreven bij de Franse equivalent van de Kamer van Koophandel, gelden de nieuwe, strenge fiscale wetten in het wijnland niet voor de club. Dit tot grote onvrede van de meeste deelnemers aan de Ligue 1. In de komende weken wordt verder vergaderd over de toelating van AS Monaco tot het hoogste niveau in het Franse profvoetbal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen