Botafogo over Seedorf: "Alles is rustig hier"

28 mei 2013, 21:57

Eigenaar Silvio Berlusconi ziet Clarence Seedorf het liefst deze zomer trainer van AC Milan worden. Bij Botafogo, de huidige werkgever van de 37-jarige Nederlandse middenvelder, heeft men echter nog niets gehoord vanuit de modestad.

Seedorf heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2014 bij Botafogo en dus maakt men zich bij de Braziliaanse club geen zorgen over een eventueel vertrek van de sterkhouder. "Seedorf heeft nog een contract bij ons en er is vooralsnog niet gesproken over een transfer", zegt Botafogo-directeur Sidnei Loureiro in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Seedorf traint bij ons en alles is heel rustig hier."

Massimiliano Allegri heeft een doorlopend contract als trainer van AC Milan, maar Berlusconi zou hem graag willen vervangen door Seedorf. Adriano Galliani, de vicepresident van i Rossoneri, en de harde kern willen echter door met Allegri.

Overigens is het nog maar de vraag hoe lang Seedorf nog eigendom van Botafogo is. De selectie van de ploeg uit Rio de Janeiro zou al maanden geen salaris hebben ontvangen en als daar niet snel verandering in komt, mogen de spelers volgens de FIFA-regels transfervrij weg en komt het pad van Seedorf naar Milan open te liggen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen