Reina weet niets van interesse FC Barcelona

29 mei 2013, 17:56

FC Barcelona moet vanwege het naderende vertrek van Victor Valdes op zoek naar een nieuwe keeper en een naam die in dat verband veel genoemd wordt, is Jose Manuel Reina. De geboren Madrileen speelde in het verleden al enkele jaren voor FC Barcelona en zou gezien zijn achtergrond en staat van dienst een logische keuze zijn. Zelf heeft de doelman van Liverpool echter nog niets gehoord uit Catalonië, zegt hij.

"Tot zover zijn er alleen vermoedens", citeert Sky Sports de inmiddels 30-jarige Reina. "Daar wil ik niet in meegaan. Natuurlijk is FC Barcelona een geweldige club en zou het lastig zijn om 'nee' te zeggen tegen hen, maar niets is concreet. Momenteel ben ik maar met één ding bezig en dat is Liverpool. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en bezit een doorlopend contract. Het zou voor mij lastig zijn om hier weg te gaan."

Reina maakte bij FC Barcelona zijn debuut in het betaald voetbal, maar vertrok al in 2002 naar Villarreal. Drie jaar later maakte de keeper de overstap naar Liverpool.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen